Tranahemma.nu
Drömmen om ett drömhus

Bygga en villa

januari 14, 2016 13:44 by Admin
En blogg som ska handla om villor som byggs eller bara om en enda villa, jag funderade länge nu när jag ska skriva en blogg om detta. Jag valde det senare där jag under mina bloggar ska både ta fram de som själva ger sig på detta som är en bedrift i sig plus de som har detta som yrke. Bloggen kommer även att handla om personliga reflektioner om att bygga en villa och vilka egna erfarenheter jag har av detta. Direkt ska jag säga att den villa jag och övriga familjen bor i, den köpte vi 1999 och det som vi själva har justerat, ändrat och förhoppningsvis förbättrat. Det kan man lätt räkna på fingrarna på vad det har varit. Det ska ändå inte ta bort mitt intresse för hus och villor i synnerhet och förhoppningsvis kommer ni att finna blogginläggen både intressanta och givande och då ur både mer personlig prägel som lite distanserad. En sak vet jag ändå innan jag ger mig in i allvaret och det är att det måste vara en konst att nästan på egen hand kunna bygga en egen villa efter egna normer och villkor.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt